Opritten

Kasseien maken deel uit van ons erfgoed. Onze kasseileggers leerden het vak van hun vaders en grootvaders , vakmanschap overgedragen van generatie op generatie, steen na steen. Klassiek, modern, strak, landelijk, kasseien stralen klasse en kwaliteit uit, al eeuwen. Telkens opnieuw streven wij naar de perfecte uitvoering van uw droomproject.

Karresporen

Karresporen zijn strakke sporen gelegd in kasseien, tussen het gras of siergrind. Deze landwegel verwijst naar de historische, oude karrenwegen, maar geven een eigentijds cachet aan een woning of oprit. Hierdoor behoud je veel aandacht voor groen of waterdoorlatende verharding, maar beschik je toch op een perfecte rijstrook. Voor waterdoorlatende verhardingen biedt C-DS ook de aanleg van siergrind aan. Siergrind in combinatie met honinggraat is kwaliteitsvol en kan de nodige afwisseling geven bij kasseien, kleiklinkers of andere verhardingen. Er bestaat een onbeperkt assortiment aan siergrind. Zoals bij kasseien en kleiklinkers kunnen we ook hier door middel van onze stalen de materiaalkeuze voor u helpen bepalen.

klinkers

Door een hechte samenwerking met onze Nederlandse partners kunnen wij een gamma aanbieden van authentieke oude Hollandse kleiklinkers’. Klinkers die ooit de straten sierden van centrum Maastricht, Lelystad, Breda, Amsterdam, etc. Oude Hollandse kleiklinkers zijn uniek , comfortabel, esthetisch en kunnen verassend strak zijn. Oude materialen in combinatie met nieuwe technieken bieden u alle garanties op een unieke kwaliteit.

Infrastructuurwerken Huidige projecten

C-DS | Infra is uw partner voor alle verhardingen, wegen- en rioleringswerken , openbaar , industrieel of residentieel. We zijn op basis van onze referenties en van de omvang van ons bedrijf erkend door de overheid als aannemer klasse categorie C , klasse 6 . (opdrachten tot 3.250.000,00€ per werk) Reeds 25 jaar voeren wij wegenwerken uit voor talloze openbare besturen met in het oog springende referenties. Onze afdeling C-DS | Kasseien levert hierbij een unieke meerwaarde. Ervaring, voortdurende investeringen in mensen, in een modern machinepark en in moderne technologieien garanderen u een professionele, snelle en kwaliteitsvolle uitvoering.

C-DS

Over ons

Cochuyt-De Smet is gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van kasseien in dorpskernen en centrumstraten. Jaarlijks plaatsen wij 60.000m² kasseien. En het is net deze specialisatie, de aanleg van kasseien, die we ook naar de particuliere eigenaar aanbieden. Het zijn onze ervaren kasseileggers die ook uw oprit, terras of tuinverharding kunnen realiseren. We luisteren graag naar uw wensen, en staan u graag met ons advies en kennis bij: Wij leggen graag uw kasseien!

Historiek

In 1990 werd Aannemingen Cochuyt – De Smet opgericht door onze grootvader Gentil Cochuyt. Het bedrijf was aanvankelijk een 100% wegenbouwbedrijf, hoofdzakelijk voor de publieke sector. Door gerichte investeringen in personeel en machines kent het bedrijf een voortdurende maar gezonde groei. Ondertussen telt het bedrijf meer dan 50 werknemers met een uitgebreid, modern machinepark. Aannemingen Cochuyt – De Smet onderscheidt zich door onze manier van werken. Dit houdt in dat een ordentelijke organisatie, een hoog rendement en een snelle en perfecte afwerking gecombineerd worden met zorg voor omwonenden en handelaars. De gedrevenheid van het personeel en de leidinggevenden, ervaring en voortdurende investeringen in materieel en kennis geven het bedrijf een groot vertrouwen voor de toekomst.

Nieuws

03 maart 2018
C-DS staat in voor het onderhoud van de kasseien in Kortrijk. Het onderhoudspakket omvat het Sint-Maartenskerkhofplein, de Nedervijver, het Jozef-Vandaeleplein en het Schouwburgplein. Binnenkort is het dus gedaan met struikelen over oneffen ka...
18 februari 2018
Momenteel liggen de aanleggingswerken van de Broelkaai tijdelijk stil. De strenge vorst zorgt ervoor dat we niet verder kunnen met de aanleg van de kasseien. Maar dit betekent niet dat de deadline van oplevering hierdoor opschuift. CDS engageert zich...
05 april 2017
Onze kasseileggers zullen in Kortrijk meer dan 10.000m² recuperatiekasseien in mozaïek leggen. De werf Broelkaai langs de Leieoevers zal na onze passage een echte meerwaarde kennen! Samen met Aswebo vliegen we er in april 2017 voluit in. ...